This is a portion of the building included in a “slat” line of buildings, developed on the ground floor (garage and cellar) and on the first floor (kitchen, living room, toilet and hallway, two bedrooms). The project involves the complete overhaul of the roof and a refurbishment of the building defining in detail for all the floors of the building the arrival of new uses.
On the ground floor, there is the planned completion of local garages for the predisposition of a parking space, a room used as a cellar, local central heating – laundry.
On the first floor, there will be living area and kitchen/dining room distributed in a single open-plan room, providing for the demolition of all partitions, bathroom and wooden stairs by which to access the sleeping area.
In the first attic, there will be situated 2 double bedrooms with large bathroom and hallway. Here all the internal partitions will be made of larch wood.

Project: 2018

Completion:  2018 – under construction

Designer: Arch. Elena Bertarione

Leave a Reply

Your email address will not be published.